Kaijer Busvervoer

Sinds 2021

Sinds december 2021 vervoert Kaijer Busvervoer met zijn luxe bus verschillende groepen door heel Nederland naar de gekozen bestemming. Kaijer Busvervoer is een jong en ambitieus bedrijf. Het bedrijf hoopt zijn diensten in de toekomst uit te kunnen breiden met nog meer bussen en touringcars.

Bovendien is Kaijer Busvervoer gespecialiseerd in het vervoeren van groepen die op zoek zijn naar luxe, discretie en comfort. Denk hierbij aan zakelijk vervoer voor u en uw relaties. Zo hebben wij verschillende nationale- en internationale ambassades naar hun bestemming vervoerd en rijden wij meerdere ritten voor de overheid.

Daarnaast kan de luxe bus van Kaijer Busvervoer gehuurd worden voor verschillende feesten en partijen. Denk hierbij aan vrijgezellenfeesten, festivals of andere evenementen.

Verder staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Naast dat alle chauffeurs beschikken over de juiste papieren om op de bus te mogen rijden, worden zij ook jaarlijks bijgeschoold in hun EHBO en eerste hulpverleningsvaardigheden.

Veel reisplezier gewenst,

De directie en medewerkers van Kaijer Busvervoer.

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het onderstaande offerteformulier in.
Bel gerust naar 0228-583232